7 redenen waarom eerst een videograaf

7 REDENEN WAAROM JULLIE EERST EEN VIDEOGRAAF MOETEN REGELEN VOOR JULIE BRUILOFT

Film bestaat uit beweging, audio van bijvoorbeeld de ceremonie en muziek. De gelofte van de lieve partner, de eerste ontmoeting, die romantische eerste kus, het aansnijden van de taart, het prachtige verhaal van de trouwambtenaar, de mooie woorden van een familielid, die originele eerste dans.. dit zijn allemaal mooie herinneringen, maar kunnen een onderdeel zijn van jullie trouwfilm. Film kan laten lachen, tranen doen rollen of je herinneren aan die prachtige dag. Een dag vol met emoties en gebeurtenissen, die je vast niet allemaal meemaakt zoals dat zou moeten.

 

1. Film zegt meer dan foto’s

Er is een chinees gezegde: “één foto vertelt meer dan 1.000 woorden”, maar film vertelt meer dan 1.000 foto’s. Film bestaat uit beweging, audio en muziek.

 

2. Emoties vereeuwigen

Film laat emoties herbeleven. Denk maar aan de eerste ontmoeting, de zoen na het ja-woord, het aansnijden van de taart, de eerste dans, de tranen van familie, het weggeven van de bruid. Film vereeuwigt deze prachtige momenten.

 

3. Ceremonie

De volledige ceremonie aaneengesloten en uit verschillende hoeken op beeld en voorzien van heldere audio. Het muzieknummer welke werd gespeeld tijdens het weggeven van de bruid of het moment van de ringen op film.

 

4. Audio

De gelofte van de lieve partner, het prachtige verhaal van de trouwambtenaar, de ontroerende woorden van de vader, de mooie speech van de oom of het prachtige verhaal van de dominee. Diit zijn allemaal mooie woorden, maar zonder audio klinken ze slechts éénmaal.

 

5. Muziek

Muziek is niet te verwarren met audio. Muziek beweegt en muziek vertelt. Muziek kan persoonlijk zijn en zelfs een verhaal vertellen. De juiste muziek kan de beelden versterken. Er is niets mooiers dan jullie favoriete muziek verwerkt in de film.

 

6. Een film deelt makkelijker dan een trouwalbum

Trouwalbum op de post? Een highlight film met alle hoogtepunten van de bruiloft kan heel gemakkelijk online gedeeld worden met familie en vrienden via een online link. Op deze manier kan de film bekeken worden wanneer men dat wenst.

 

7. Trouwdag opnieuw beleven

Met zijn tweeën een fotoboek van 400+ foto’s doorbladeren of gezellig met zijn tweetjes, onderuitgezakt op de bank met een zak chips en een lekker glas wijn, de dag opnieuw beleven?

 

Iwan Appels

The Dutch Video Guy

Aanbevolen door Zankyou

The Dutch Video Guy

+31 (0) 655 266 676

KVK nummer: 69996989

© 2017 - 2020 The Dutch Video Guy | Op video’s en foto’s rust copyright