ervaar geniet en dans

ERVAAR, GENIET EN DANS

Trouwfilm

Ervaar, geniet en dans. Je ziet het later toch terug! Dat wil zeggen, als je een videograaf boekt. De voorbereidingen. Je hebt ja gezegd, jullie gaan trouwen, spannend en leuk, want jullie gaan een hoop regelen voor de trouwdag. Trouwdatum: check, trouwlocatie: check, trouwkleding: check, taart: check, dj: check en fotograaf: check. Hebben we al een videograaf die al deze geweldige momenten en mooie details vast gaat leggen? 


Trouwdag

Wat een belevenissen. We hoeven vandaag alleen maar te genieten, want The Dutch Video Guy is aan het werk. Hij legt al onze momenten vast en regisseert niets. We kunnen heerlijk onszelf zijn. We hebben hem bijna niet in de gaten. 


Drie weken na de bruiloft

Wat was het een geweldige dag, maar hebben we wel alles gehoord en gezien? Het ging die dag zo snel aan ons voorbij. Wat is er ook al weer gezegd tijdens de ceremonie of tijdens de speech van een ouder? En wat een mooi feest, iedereen had het naar zijn zin en heeft flink gedanst. The Dutch Video Guy mailt. De highlight film is klaar. Willen jullie deze alvast bekijken? Uiteraard! We zijn zo benieuwd! 


Een tijd na de bruiloft

De taart is op. De jurk en het trouwpak kun je wellicht nog bekijken. Hoe zag ik er uit in die jurk? Een trouwdag steeds opnieuw beleven in beeld en geluid kan maar op een manier en dat is met film. Geen statische op zichzelf staande beelden, maar de emoties opnieuw ervaren. De eerste ontmoeting of de geloftes terug horen. Net alsof je er bij was!

 

Iwan Appels

The Dutch Video Guy

Aanbevolen door Zankyou

The Dutch Video Guy

+31 (0) 655 266 676

KVK nummer: 69996989

© 2017 - 2020 The Dutch Video Guy | Op video’s en foto’s rust copyright