Leuk om kennis te maken

LEUK OM KENNIS TE MAKEN

Leuk om kennis te maken.


Er komt een mail binnen. ’Hoi, we hebben je website bekeken en jouw films spreken ons aan, we zouden graag een kennismakingsgesprek plannen. Binnen een uur heb ik een reactie geplaatst, na het checken van jullie trouwdatum. Dat is immers de eerste stap, of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum. De datum is nog vrij, dus we plannen een kennismakingsgesprek.


Een kennismakingsgesprek in het kort is: het bruidspaar leert de videograaf kennen en de videograaf leert het bruidspaar kennen. Hoe gaat dat precies? 


Ik kom bij jullie thuis voor een vrijblijvend gesprek. Dat is fijn, want daar zijn jullie het meest op je gemak. 


Allereerst ben ik natuurlijk benieuwd naar jullie als aankomend bruidspaar. Hoe ging het aanzoek? Wie zijn jullie en wat zijn belangrijke dingen om te weten. 


Vervolgens ben ik heel benieuwd naar hoe jullie trouwdag er uit ziet. Hoe begint de dag? Waar kleden jullie je om? Film ik jullie aankleden op dezelfde locatie, bij ouders thuis of in jullie eigen huis. Wat is de locatie waar de bruiloft plaats vindt? Is er een kerkelijke, of een ambtelijke ceremonie, worden de ringen gegeven, is er een feest, een trouwauto, een receptie, een dj, een band, een openingsdans? Er is zoveel om over te praten! Vaak is er ook een fotograaf aanwezig en hebben jullie een locatie om foto’s te maken. Het draaiboek hoeft nog niet klaar te zijn, dat volgt later. 


Wie ben ik en wat is mijn werkwijze als videograaf? Ik kan jullie er alles over vertellen. Hoe gaat dat in zijn werk dat filmen? Hoe werkt het met de audio? Welke films krijgen jullie? Welke vragen hebben jullie voor mij? Hoe gaat het filmen met een drone in zijn werk? 


Aan het einde van het gesprek krijgen jullie mijn eigen magazine, zodat jullie op je gemak alles nog eens kunnen doorlezen. Ik kijk uit naar jullie reactie of ik aanwezig mag zijn op jullie trouwdag. 


Blijf altijd vragen stellen, in plaats van antwoorden zoeken. Een vraag via Mail, Whatsapp, bellen, Facebook, Instagram, alles kan en ik kijk uit naar een ontmoeting. 


Benieuwd naar hoe de samenwerking met een fotograaf gaat? Lees dan ook deze blog:


SAMENWERKING MET DE FOTOGRAAF

Aanbevolen door Zankyou

The Dutch Video Guy

+31 (0) 655 266 676

KVK nummer: 69996989

© 2017 - 2020 The Dutch Video Guy | Op video’s en foto’s rust copyright