Blog

De wekker gaat. Het beloofd een prachtige dag te worden, namelijk jullie trouwdag. Na een kop koffie wordt de auto in gereedheid gebracht met alle.. LEES  MEER!

Tags: videograaf, trouwdag, kennismakingsgesprek, openingsdans, ceremoniemeester, filmcamera's en audioapparatuur, trouwceremonie.

Film bestaat uit beweging, audio van bijvoorbeeld de ceremonie en muziek. De gelofte van de lieve partner, de eerste ontmoeting, die romantische.... LEES MEER!

Tags: film, foto's, emoties, ceremonie, bruiloft, muziek, trouwalbum.

Zijn jullie bekend met cinematische 4K?, vraag ik tijdens een kennismakingsgesprek. Het korte antwoord: de resolutie in pixels. Voor het.. LEES  MEER!

Tags: 4K, 1080p Full HD, 720p standaard HD, video, film, resolutie, pixels, 8 keer zo scherp.

‘Het is natuurlijk niet zo dat ik de drone letterlijk de lucht in gooi en dat hij dan vanzelf alles filmt’, zeg ik gekscherend tegen mijn klanten. Maar het is.. LEES MEER!

Tags: Drone, Bruiloft, Quad copter, filmen, locatie, NOTAM, ROC-L.

Een film monteren is toch zo klaar? Een beetje knippen en plakken. Vervolgens een muziekje er onder en kijken maar.. toch? Na een dag filmen begint.. LEES MEER!

Tags: post processing, editing, color correcting and grading, motion graphics.

‘Hoe gaat de samenwerking met de fotograaf?’, vraagt een aankomend bruidspaar tijdens een kennismakingsgesprek. Een goede vraag! Het.. LEES  MEER!

Tags: Samenwerking, Fotograaf, bruidspaar, communiceren, onopvallent, niet zichtbaar.

Goede en kwalitatieve audio is net zo belangrijk als het beeldmateriaal. Audio is misschien zelfs nog belangrijker dan het beeldmateriaal. Heb.. LEES  MEER!

Tags: Audio, cinematische film, video codec, ceremonie, bruiloft.

‘Schat, waar heb je dat harde schijfje van de bruiloft ook alweer neergelegd?’ Deze vraag hoef je niet meer aan elkaar te stellen. Dat komt, omdat ..LEES  MEER!

Tags: Back-up, trouwfilm, online, offline, kopie, harde schijf, niet op één plek, cloud, trouwfoto's.

 Wat leuk dat jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Wat nu? Wat moet er allemaal geregeld worden, of wanneer moet alles geregeld worden? Dat is nog.. LEES MEER!

Tags: checklist, trouwplanning, dagplanning, bruiloft.

Trouwfilm. Ervaar, geniet en dans. Je ziet het later toch terug! Dat wil zeggen, als je een videograaf boekt. De voorbereidingen. Je hebt ja gezegd.. LEES MEER!

Tags: Trouwfilm, ervaar geniet en dans, videograaf, trouwdag, drie weken, highlight film, feature film.

Aanbevolen door Zankyou

The Dutch Video Guy

+31 (0) 655 266 676

KVK nummer: 69996989